رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کردند مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید با حکم فرمانده کل قوا امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و روسیه | پوتین: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی و محکوم است
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: «پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد | ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی

  • کد خبر: ۲۲۶۰۹۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۸
آیت‌الله علم‌الهدی: «پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد | ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: ریشه اصلی پیوند دانشگاه با جامعه در خود دانشگاه نهفته است. دانشگاه فردوسی مشهد باید با عملیاتی‌کردن دستاورد‌های خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه، دیگران برای پاسخ به نیاز‌های خود به آن مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب‌دار‌هایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های ما در کشور بسیار خوب است، اما مسئله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه می‌باشد، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

ضرورت معرفی دستاورد‌ها و ذخایر علمی به جامعه

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیداکردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کند و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند. این توقع که مردم یا نهاد‌های دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید، چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیاید تا از این امکانات و فراورده‌های علمی استفاده کند، فکر درستی نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون، از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی‌کردن دستاورد‌های علمی است

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است. دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی‌کردن دستاورد‌های خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه، دیگران برای پاسخ به نیاز‌های خود به آن مراجعه کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام‌صادق‌(ع) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیرو‌های متخصص در دانشگاه امام‌صادق(ع) و به‌کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیرو‌های متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

«پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد 

وی در ادامه با تقدیر از ساخت «پردیس زندگی» در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات اصلی ازدواج‌های دانشجویی نداشتن مسکن است که با ساخت این پردیس قدم بزرگی در مسیر رفع آن برداشته خواهد شد.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه نمی‌توان مسئله به تأخیر افتادن ازدواج جوانان را با نصیحت و پند برطرف کرد، گفت: دختر و پسر جوان دانشجو برای شروع یک زندگی سالم و آرام نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی از جمله مسکن دارند که باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی هر نهاد و دستگاهی قرار بگیرد. امیدواریم این حرکت ارزشمند در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد؛ البته پیشنهاد بنده این است که با کمک اساتید معماری حداقل فضای ممکن را در ساخت این خوابگاه در نظر بگیرید تا امکان استفاده بیشتر دانشجویان متأهل فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->